Orvosaink

Dr Káldy AdriennKáldyAdrienn

Dr. Káldy Adrienn vagyok. 2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán Summa cum Laude minősítéssel. 2011-ben fogszabályozásból majd gyermekfogászatból szereztem szakvizsgát kiváló eredménnyel. 2008 és 2014 között a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján dolgoztam és vettem részt a hallgatók magyar és angol nyelvű képzésében, gyermekfogászat és fogszabályozás tárgyak oktatásában valamint a klinikán zajló tudományos munkában. 2007 óta több budapesti valamint szombathelyi magánrendelőben végzek fogszabályozást, gyermek- és általános fogászatot.

 

5Dr. Kovács Zoltán

 

1996 óta dolgozom a fogászati szakmában, pályámat fogtechnikusként kezdtem. Itt szerzett tapasztalataim fogorvosként hozzásegítenek a magas színvonalú és egyedi megoldású fogpótlások készítéséhez, úgy esztétikailag, mint funkcionálisan. Részt veszek a fogorvostan hallgatók egyetemi oktatásában, valamit fogpótlásokkal kapcsolatos tudományos kutatómunkában. Érdeklődési területeim között szerepelnek az esztétikus tömések, héjak, fémmentes koronák és hidak, betétek, kivehető teljes és kombinált esztétikus protézisek, implantátum felépítmények készítése, melyeket mindennapos gyakorisággal, rutinszerűen végzek.

 

Dr Nagy Zsolt8

Zsolt  a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szerezte meg diplomáját summa cum laude minősítéssel.  A Konzerváló Fogászati  Klinika orvosaként részt vesz  az oktatásban és a betegellátásban.  Szakvizsgáját konzerváló fogászat és fogpótlástan témakörben  tette le. Érdeklődési területe az esztétikai fogászat, endodontia, és fogpótlások készítése. 2011-től az újonan nyílt MedicArt fogorvosi rendelő orvosa.

 

 

 

7Dr Nagy Pál

Pál diplomáját a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán szerezte meg summa cum laude minősítéssel.  Az egyetem után a Parodontológiai Klinikán dolgozik a betegellátásban, oktatásban és folytatott rezidensképzést. Szakvizsgáját  tehát a fogágy és szájnyálkahártya betegségek területén szerezte. Érdeklődési területe ezen kívül a szájsebészet, implantológia és a fogpótlástan. Ezeken a terülteken ismereteit nemzetközi és hazai továbbképzéseken folyamatosan bővíti. 2011-től az újonan nyílt MedicArt fogorvosi rendelő orvosa is.

 

 

Comments are closed